Despre noi


Bine ai venit pe Music Academy, prima scoala de muzica online din Romania!

Aici poti invata instrumentul tau preferat direct de la cei mai experimentati muzicieni romani!

Music Academy inseamna cunostinte, tehnologie si experienta muzicala, ce isi dau mana pentru a te ajuta sa inveti sa canti printr-o experienta unica in Romania, asa cum nu s-a mai facut pana acum!

In acest loc vei putea sa citesti articole pe teme diverse, unele mai muzicale decat altele, avandu-i ca protagonisti chiar pe fondatorii Music Academy:

Adrian Ciuplea

1071287_657216564308845_1990545138_o

Membru in formatia Vita de Vie, coleg cu Nicu Patoi in Platonic Band si colaborator in doua turnee cu binecunoscutul chitarist Steve Vai, Adi este un pedagog excelent ce iti va calauzi pasii in lumea chitarii bas. Daca ai vrut intotdeauna sa stii cum sa compui linii de bas sau sa stapanesti tehnicile mult visate, da-i un semn lui Adi si incepi lucrul cu el.

 

 

Cosmin Lupu

screenshot

Este vocalist si chitarist in Days of Confusion, Domination si Mozart Rocks!, iar cei 4 ani de experienta ca instructor international de chitara online vin in sprijinul tau acum si in Romania. Cosmin este metodic si divers, reusind sa simplifice orice concept in asa fel incat tie sa iti fie usor sa intelegi, sa inveti si sa il aplici in muzica ta.

 

Simte-te liber sa rasfoiesti articolele incarcate deja si sa ne lasi gandurile tale intr-un comentariu.

 

 

 

 

 

Captcha:
10 + 9 =