Review PRS SE Clint Lowery

Posted By on Aug 21, 2016 | 0 comments


Salutare tuturor!

Am reusit in sfarsit sa finalizez recenzia asta, pentru un model cel putin deosebit de la PRS – SE Clint Lowery. Cum stau lucrurile cu ea? Pai, cel mai bine, va convingeti singurei, urmarind recenzia video de mai jos:

Am zis ca e bine sa dezvolt un pic ideile si in articolul asta si in acelasi timp sa le multumesc prietenilor mei care m-au ajutat cu cele trebuincioase:

Cezar Popescu (Vita de vie/Days of Confusion) – chitara bas si mix – in caz ca nu stiati, Cezar rupe norma la bas:

Mihai Ardelean (Vita de vie) – sunete electronice

Andrei Grigore (Mindcage Escape) – filmare si montaj

In ceea ce priveste tonurile, am lucrat cu Kemper-ul – cei ce doresc, pot sa imi scrie si trimit patch-urile folosite, ca sa le incerce si ei. Bineinteles, pot fi utilizate doar de catre cei ce au Kemper Profiling Amp.

Ca inspiratie, sa zic ca am fost in filmul cu Periphery, cat de cat – albumul numit “Periphery II: This time, it’s personal”, lansat in 2012. Fanii stiu despre ce este vorba, iar cei care nu au ascultat albumul – ar fi bine sa o faceti, caci este muzica tare, tare buna acolo.

In ceea ce priveste sculele – am tras cu Kemper Profiling Amp, PRS SE Clint Lowery (Seymour Duncan Custom 5 bridge), cabluri Spectraflex si corzi Elixir 10-52.

Daca vreti sa vedeti cum suna Custom 5 si pe alt PRS SE (Paul Allender), va invit sa aruncati o privire aici:

Acestea fiind zise, va multumesc ca ne sunteti alaturi, va urez vizionare placuta si ne vedem in curand!

 

Cosmin

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *