Feel Dare Sing AllStars – Primul Mash Up cu vocalisti romani

Posted By on Jun 12, 2014 | 0 comments


S-a intamplat.  Am implinit 5 ani…

Nici acum nu imi vine sa cred, ca a trecut atata timp de cand s-a nascut “Feel Dare Sing” in Romania, intr-o mansarda superba din Gusterita, cu terase mare si o priveliste incredibila asupra orasului Sibiu si a muntilor.

Ne-a gazduit un spirit vizionar si deschis mereu spre nou, un prieten deosebit si primitor.

Da, atunci, Manuela a venit pentru prima oara in Romania sa lucreze cu mine live, cu toate ca timp de aproape 2 ani de zile, lucram online.

Era un vis devenit realitate pentru mine, vis pe care vroiam sa il impart si cu alti vocalisti, care cautau aceleasi raspunsuri ca si mine si nu le gaseau.

Atunci si acolo au venit si Cosmin Lupu, Teodora Morosanu si cativa alti vocalisti din Bucuresti, si Sibiu, care au descoperit pentru prima oara ceea ce inseamna sa lucrezi cu un antrenor vocal adevarat.  Astfel, timp de aproape o saptamana, am lucrat impreuna cu totii la a ne descoperi vocile.

Manuela si Mira

Nu o sa uit niciodata cum asistam la acele lectii, cum eram atenta la fiecare sunet si indicatie pe care Manuela o dadea si rezolva in fata ochilor mei, probleme vocale, schimba atitudini, trezea acel ceva in fiecare din noi, acea speranta si ne dadea niste unelte incredibile, cu ajutorul carora VOCEA noastra avea posibilitati nelimitate. Si atunci am stiut si am decis, ca vreau sa fiu vocal coach.

Asa a inceput calatoria prin tara cu “Feel Dare Sing”, unde am cunoscut oameni minunati, artisti deosebiti, care ne-au devenit prieteni si complici in ceea ce urma sa fie la un moment dat familia Feel Dare Sing iar de curand si “Music Academy”.

In cinstea voastra, a tuturor vocalistilor nostri, si impreuna cu o parte din voi (AnaMaria Cirnu, Teodora Morosanu, Sebastian Ricii Blaj, Mihai Trifan) si a baietilor de la Days Of Confusion (Cosmin Lupu, Cezar Popescu, Andrei Ilie, Dan Ionescu si Andrei Zamfir) am realizat acest Mash Up.

Teodora si Manuela

Ideea de a filma in “The Cell” ne-a venit, vazand materialele atat de bine realizate acolo cu trupa Days Of Confusion. Nu exista peentru noi un cadru mai perfect pentru a strange vocalisti, si instumentisti profesionisti, care canta din tot sufletul, se simt bine si au studiat tehnica vocala cu noi de-a lungul acestor ani.

A fost o munca in echipa, dar o echipa de profesionisti, ceea ce a facut ca totul sa fie deosebit de placut si special.

Instructorii FDS si Music Academy au cantat sub aceeasi cupola, pentru a va arata ca se poate sa canti la instrument si apoi sa devii vocalist sau invers.

Totul este posibil, atata timp cat studiezi corespunzator, esti focusat si motivat.

Si cine stie, poate pe viitor veti putea face si voi parte din urmatorul nostru Mash Up…

Va multumim tuturor ca ati facut parte din aceasta experienta si ne bucuram ca va avem alaturi.

Cezar, Andrei si Cosmin

Multumim baietilor de la The Cell si Music Academy pentru aceasta super colaborare, profesionalism si entuziasm. Multumim de asemenea tuturor colaboratorilor: Bogdan Morosanu- Audiodesign&ADDA Studio pentru mixaj; Constantin Nicolau pentru sala MusicAlley din Bucuresti, Laurentiu Guran pentru suportul tehnic si tuturor celor implicati.

Keep singing, keep smiling!

 

 

 

 

Feel Dare Sing AllStars Mash Up

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *