The Romanian PRS Experience – Episodul 3

Posted By on May 8, 2015 | 0 comments


Iata ca a sosit momentul sa lansam episodul cu numarul 3 al emisiunii online The Romanian PRS Experience – prima emisiune online 100% romaneasca, dedicata instrumentelor PRS, in cadrul careia, vor fi invitati artisti romani de toate varstele care folosesc PRS! Astazi, avem onoarea si bucuria de a-l avea invitat intr-un maxi episod, pe nimeni altul decat Nicu Patoi. Nicu este chitarist in trupa lui Stefan Banica si in Platonic Band precum si un instructor de chitara foarte cautat, el invitandu-ne chiar in sala sa de repetitii, astfel incat acest episod este filmat ‘in deplasare’. In afara de PRS-ul sau, Nicu va incerca astazi Starla si NF3, ca apoi sa ne spuna concluziile sale.

Ca de obicei, daca vreti sa stiti exact la ce minut se intampla fiecare lucru in cadrul emisiunii, iata mai jos timpii, in asa fel incat sa va puteti uita si pe sarite, in functie de ce va intereseaza sa auziti/vedeti:

Emisiune – 00:00

PRS C24 – 08:30

PRS Starla – 12:55

PRS NF3 – 20:16

Concluzii PRS NF3 – 24:52

Concluzii PRS Starla – 29:00

Specificatiile tehnice ale chitarilor pot fi accesate mai jos – Marius si Nicu vor detalia insa mai multe aspecte pe parcurs:

PRS Custom 24 cu urmatoarele modificari:

– winged tuners (prima generatie a locking tuners PRS),

– doze DiMarzio Transition – semnatura Steve Lukather

– un booster activ in interior care ii ridica volumul (Becos)

PRS Starla – linkul acesta directioneaza catre modelul S2, insa cel prezentat are niste doze  si un sistem de tuning mai bun. Modelul Starla prezentat, a iesit din productie, din pacate. Alt aspect important, este ca modelul prezentat are scala de 24.5 fata de cea de 25, avuta de varianta S2 din link.

PRS NF3

Am folosit un amplificator Suhr PT100 si un cabinet Suhr 4×12, cu difuzoare Celestion Creamback 75 (diferite fata de Greenback), captat cu un microfon Shure SM7B.

In final, va multumim voua pentru ca ne urmariti, echipelor The Cell si M&C Musical Instruments Distributor pentru suportul acordat, si va asteptam ca de obicei, cu intrebarile si gandurile apropos de emisiune!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *